Forum-svar oprettet

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 18 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: mandagsmøder i denne coronatid #5487

  Hej allesammen!
  Den 14 juni fra kl. 19 til 22 er der igen åbent for det månedlige mandagsmøde som jo er den anden mandag hver måned, selv om koronaen aftager og der lukkes op næsten alle steder er der stadig nogle regler der skal overholdes fra SSI og det regner jeg også med at i vil gøre – men som sædvanlig er der fri udskænkning af kaffe og Indpakkede chokolade stykker.
  Vi ses hilsen Hans-Jørgen

  som svar til: Coronavirus – mandagsmøder udsat indtil videre #5419

  Hej allesammen!
  Jeg må IGEN AFLYSE mine mandagsmøder den 9 november og den 14 december da risikoen er for stor – specielt når man som mig er i risikogruppen.
  Men jeg vil gerne åbne for muligheden til at have enkelt personlige aftalte møder hvor man kan overholde de af SSI givne regler.
  Så hvis der er ønske om et personligt møde med kun en person så ring eller send en sms så kan vi aftale det nærmere.
  Så vil jeg ønske alle en god jul og et godt nytår – det kan kun blive bedre.
  Med venlig hilsen
  Hans-Jørgen Bach-Nielsen
  Tlf 20629379
  mail: bachnielsen9@gmail.com

  som svar til: Coronavirus – mandagsmøder udsat indtil videre #5381

  Hej Alle!
  Jeg genoptager den 13 juli mine månedlige mandagsmøder.Så alle er velkomne fra kl. 19 til 22. Men hvis du har de mindste symptomer på Covid19 skal du IKKE møde op.Hvis vejret tillader foretrækker jeg et udendørs møde der vil selvfølgelig være kaffe og småkager som vanligt som noget nyt er der også håndsprit. Jeg glæder mig til at se jer igen.
  med hilsen Hans-Jørgen

  Fra den 13 juli har jeg fået en ny Email som er bachnielsen9.gmail.com

  som svar til: Coronavirus – mandagsmøder udsat indtil videre #5369

  Hej alle!
  Jeg bliver desværre nødt til indtil videre da jeg har nedsat immunforsvar og den del andre kroniske ting så jeg vil ikke se nogen indtil det er overstået MEN i er velkommen til at skrive på mail til mig og jeg svarer indenfor 24 timer eller i er også velkomne til at ringe MANDAGE fra 18-20
  Håber at vi snart ses igen
  Hilsen Hans-Jørgen

  som svar til: ladelampe #5323

  Hej!
  ladelampen fungerer således -du har en ledning fra tændingslåsen som giver strøm + til den ene side af lampen – den anden er forbundet til generatoren og sålænge motoren ikke er startet er det en minus ledning.
  I det øjeblik du sætter tænding på lyser lampen – motoren starter og ledningen (minus) bliver til + da generatoren begynder at lade (det vil sige at du nu har + på begge sider af ladelampen så den slukkes.
  At din lampe lyser når du slukker motoren er sikkert fordi at plusledningen får strøm selv om du har slukket for motoren – kunne tyde på at enten er stikbenet sat forkert på så der er konstant plus eller tændingslåsen er defekt.
  Håber at det er til hjælp men det er en ret alm. ting hvis du har den gammeldags tændingslås i midten af konsollen – hvis det er ratlåstypen er der desværre flere muligheder da det er forskellige fabrikater.
  Hilsen Hans-Jørgen

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 18 i alt)