Forum-svar oprettet

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 20 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • Da TT1150 blev solgt for ca 5 år siden er prisen uaktuel og jeg har nu et helt nyt sæt til 1360 kr. det er kun manifoldene og intet andet.
  Bastuck / TWM manifoldene er også blevet dyrere, nemlig 3500 og de er også nye inkl speeder træk
  Husk at min E-mail adresse er bachnielsen9@gmail.com

  Hej alle!
  Allerførst min e-mail er følgende bachnielsen9@gmail.com – Den er tilslag for et rimeligt beløb – 50.000kr afhentet i København. Den er fabriksny og har aldrig kørt -den er varmgalvaniseret – til almindelig oplysning koster en renoveret chassisramme som indeholder en del brugte dele, det vil sige at din gamle ramme skal sendes til england eller der skal stilles et depositum på 777,60 £ plus prisen for den renoverede ramme som er 8710,09£
  Rammen jeg har hentede jeg i england i 1978 og det er en ud af tre – de to blev varmgalvaniceret den ene sidder på min bil og rammen som er tilslag har aldrig været ude at køre ej heller monteret på en bil. De nævnte priser er indhentet hos Revington.
  rammen kan fremvises efter reelt seriøst ønske og en uges varsel
  Den passer på TR4A/250/5/6 alle med IRS
  hilsen Hans Jørgen

  som svar til: mandagsmøder i denne coronatid #5487

  Hej allesammen!
  Den 14 juni fra kl. 19 til 22 er der igen åbent for det månedlige mandagsmøde som jo er den anden mandag hver måned, selv om koronaen aftager og der lukkes op næsten alle steder er der stadig nogle regler der skal overholdes fra SSI og det regner jeg også med at i vil gøre – men som sædvanlig er der fri udskænkning af kaffe og Indpakkede chokolade stykker.
  Vi ses hilsen Hans-Jørgen

  som svar til: Coronavirus – mandagsmøder udsat indtil videre #5419

  Hej allesammen!
  Jeg må IGEN AFLYSE mine mandagsmøder den 9 november og den 14 december da risikoen er for stor – specielt når man som mig er i risikogruppen.
  Men jeg vil gerne åbne for muligheden til at have enkelt personlige aftalte møder hvor man kan overholde de af SSI givne regler.
  Så hvis der er ønske om et personligt møde med kun en person så ring eller send en sms så kan vi aftale det nærmere.
  Så vil jeg ønske alle en god jul og et godt nytår – det kan kun blive bedre.
  Med venlig hilsen
  Hans-Jørgen Bach-Nielsen
  Tlf 20629379
  mail: bachnielsen9@gmail.com

  som svar til: Coronavirus – mandagsmøder udsat indtil videre #5381

  Hej Alle!
  Jeg genoptager den 13 juli mine månedlige mandagsmøder.Så alle er velkomne fra kl. 19 til 22. Men hvis du har de mindste symptomer på Covid19 skal du IKKE møde op.Hvis vejret tillader foretrækker jeg et udendørs møde der vil selvfølgelig være kaffe og småkager som vanligt som noget nyt er der også håndsprit. Jeg glæder mig til at se jer igen.
  med hilsen Hans-Jørgen

  Fra den 13 juli har jeg fået en ny Email som er bachnielsen9.gmail.com

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 20 i alt)