Svensk Sportsvognsmøde

Svensk Sportsvognsmøde

Tid: lørdag den 6. juli 2024.

 

Traditionen tro drager TR-Club.dk igen ind over Øresund for at deltage i et orienteringsløb/Rally, som vanen tro slutter på Ring Knutstorp, hvor vi alle kan se race med klassiske biler. Vores svenske Triumph TR søsterklub, vil hele weekenden have en stand hvor de viser deres TR biler frem.

Som de tidligere år skal man selv tilmelde sig direkte på  www.sportvagnsmeeting.se hvor du skal gå ind under punktet tilmelding til Rally. Desværre er tilmelding på den svenske hjemmeside ikke åbent endnu for tilmelding samt med nærmere oplysninger om startsted mm, men hold øje med deres hjemmeside, når tiden nærmer sig.

Vi plejer at mødes i Danmark og følges til Sverige, men da man endnu ikke har offentliggjort mødestedet, kan vi heller ikke aftale nærmere om vi skal mødes ved havnehytten i Kastrup eller på Shell tanken i Helsingør. Du vil dog høre nærmere, nå vi kommer længere frem i tiden, så vi kan se hvor arrangementet skal starte.

Prisen for at deltage var sidste år SEK 500,- men hvad det er i 2024 ved vi heller ikke i skrivende stund.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og afvent nærmere specifikationer i Newsletter 2, samt på TR-Club.dk hjemmeside www.tr-club.dk eller gå direkte ind på den svenske hjemmeside www.sportvagnsmeeting.se hvor du også selv skal tilmelde dig som deltager.

Til medlemmer som ikke tidligere har deltaget, kan det varmt anbefales at tilmelde sig, da det en meget let form for orienteringsløb, hvor der deltager ca. 150 sportsvogne af alle typer og årgange, og hvor man som nybegynder eller øvet, fælles har en fornøjelig dag, hvor alle kører deres eget løb og i eget tempo. Det Danske hold plejer altid at følges rundt på ruten, så man hjælper hinanden, så vi alle får en hyggelig dag med vores TR og hinanden.

Tilmelding for samlet kørsel skal ske til Peter Jørgensen  pj@jorgensen-sonner.dk eller på mobil 4021 7113.

Nærmere info om indbetaling for deltagelse, beløbsstørrelse, fælles mødested, fælles kørsel mm, følger senere i Newsletter 2, samt på hjemmesiden.

Peter Jørgensen