Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4630
  Peter Jørgensen
  Keymaster

  Den årlige Øresund Rundt, var i år lagt i Danmark, nærmere betegnet på Stevns. 14 biler, svenske og danske, var mødt op på Tangloppens Camping i Ishøj, hvor der var dækket op til morgenbord.
  Herefter begav vi os alle sydpå mod Stevns, hvor vi bla. besøgte Stevnsfortet. Sidst på dagen ankom vi til Rødvig, hvor vi skulle overnatte på hotel Klinten, og hvor lørdag aften gik med at indtage en skøn 3-retters menu. Senere på aftenen indtog damerne poolbordet og mændene billard bordet, og så blev der ellers spillet pool og billard til den helt store guldmedalje.
  Søndag forlod vi hotel Klinten og begav os rundt på Stevns. Omkring kl. 13.00 ankom vi til Vallø Slot, hvor den lokale sandwich mager, rullede op med sin varevogn ved TR bilerne og serverede sandwich, øl og vand “i det grønne”. Efterfølgende gik vi en tur rundt i parken, Anders Dahl og Anki var vores guider. Efter turen rundt i parken og omkring slottet, tog vi alle afsked med hinanden, og hver især kørte hjemad.
  Det skal lyde en stor tak til Per og Hjørdis Haagensen samt Henrik “Havnefoged” for det dejlige arrangement, hvor vi alle hyggede sig.
  Se billederne fra turen under galleri.
  Mange TR hilsner
  Peter Jørgensen
  Formand

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.