Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5473
  Peter Jørgensen
  Keymaster

  Årstræf 2021, Hotel Nyborg Strand:
  Med hensyn til det kommende årstræf, i juni måned, er der pt. tilmeldt 20 biler. Man kan derfor godt nå at tilmelde sig, i fald man har holdt sig tilbage grundet Corona situationen. Desværre ved vi ikke i bestyrelsen, om vi reelt må og kan gennemføre årstræffet, da der hele tiden fra myndighedernes side kommer nye tiltag om restriktioner, helt eller delvis åbning af samfundet, forsinkede vaccinationer, Coronapas mm. Vi har derfor i bestyrelsen besluttet, at tage et ekstra bestyrelsesmøde den 4. maj, hvor vi ser hvordan Corona situationen er på dette tidspunkt – hvem er vaccineret, er det forsvarligt at gennemføre, skal der vises Coronapas for at deltage, må vi gennemføre for myndighederne, dette blot for at nævnte nogle af de punkter, som vil være med til at afgøre om årstræffet gennemføres eller rykkes til 2022.
  Som medlem, vil du allerede den 4. eller 5. maj modtage en mail fra bestyrelsen, om årstræffet gennemføres eller flyttet til næste år.
  Flyttes årstræffet til 2022, vil alle som har tilmeldt sig og indbetalt, få deres penge retur.
  Gennemføres årstræffet i 2021, skal alle som har tilmeldt sig melde tilbage senest den 8. maj, om man stadigvæk ønsker at deltage, eller om man trækker sig, hvis man føler sig utryg omkring hele Corona situationen. Ønsker man at trække sig, skal dette ske senest den 8. maj så man kan nå at få sine indbetalinger retur. Kommer tilbagemeldingen senere end den 8. maj, er vi bundet af antallet over for Hotellet, og kan således ikke returnere jeres indbetalinger.
  Gennemføres årstræffet, og man ikke pt. har tilmeldt sig, så skal jeres tilmelding, inkl. indbetaling være klubben i hænde senest den 8. maj 2021.

  Da der forinden er udarbejdet et budget for omkostningerne i forbindelse med afholdelse af årstræffet, tager bestyrelsen forbehold for at gennemføre dette, i fald antallet af tilmeldinger falder så meget, at budgettet ikke mere holder.

  Tilmelding eller afmelding skal ske til Per Haagensen på haagensenp@gmail.com

  På bestyrelsens vegne
  Peter Jørgensen
  Formand
  22. april 2021

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.