Tarteletternes Triumph.

Tarteletternes Triumph.

 Dato: søndag den 12. maj 2024, kl. 10.00.

Mødested: Hedevej 38, 5771 Stenstrup.

Triumph TR er, som vi alle ved, en evergreen. DET er tarteletter også. Vi synes, de to evergreens står så godt til hinanden, at det skal prøves af sammen med alle I herlige Triumph-folk.

Som de sidste 2 år vil vi igen afholde Tarteletternes Triumph, som nu må betegnes som en tradition. Så har I tid og lyst så inviterer vi igen til Michael og Annes adresse på Hedevej 38 i Stenstrup, Fyn søndag den 12. maj 2024 kl. 10:00.

Den obligatoriske bitter får følgeskab af morgenbrød og kaffe, inden vi sætter os bag rattet og kører en tur i de smukke sydfynske bakker med udsigt til øhavet. Vi indlægger en pause med et kulturelt indspark, inden turen går tilbage Stenstrup.

Her byder vi på tarteletter i forskellige afskygninger samt masser af hyggeligt samvær.

Alle medbringer egen drikkelse og Hedevej sørger for “skrub af” kaffe og lidt sødt, når tid er.

Vi glæder os til at se jer allesammen igen, og til dem som ikke har været med før kan det stærkt anbefales at man tilmelder sig.

Af hensyn til planlægningen og indkøb af tarteletter med fyld, skal tilmelding foretages til Peter Jørgensen på mail formand@tr-club.dk senest den 5. maj 2024, med angivelse af navn /navne på dem som ønsker at deltage, samt bil med registreringsnummer på din/jeres TR.

Mange hilsner fra Karin og Anne

tlf. Karin 40217371

tlf. Anne 51202720