Forårstur rundt i Hornsherred på Sjælland

Forårstur rundt i Hornsherred på Sjælland:

Dato og tid: Søndag den 21. april 2024, kl. 10.00.

Mødested: Vi mødes på havnen i Roskilde.

Vi mødes på havnen i Roskilde, hvor vi drikker den medbragte kaffe inden vi begiver os ud på en tur rundt i Hornsherred.

Efter de obligatoriske dækspark, begiver vi os ud på den ca. 90 km lange køretur, som går ad små veje op mod Frederikssund, hvor vi tager broen over til Hornsherred. Her følger vi ligeledes de små veje, og ser de skønne landskaber, og hvor vi på vejen gør vi holdt ved Egholm Museum https://egholmmuseum.dk/ hvor vi skal ind og se udstilling og historie fra 2. verdenskrig, herunder om modstandsbevægelsen i Danmark.

Vi regner med at vi ved Egholm Museum finder vi et godt sted, hvor vi kan spise vores medbragte mad og drikke efter eget valg. Skulle nogen have kaffen med, så medbringer Karin og Peter den hjemmebagte kage.

Efter indtagelse af mad og drikke, kaffe og kage mm, begiver vi os igen ud på de snoede veje, hvor planen er, at vi sidst på dagen, ankommer til havnen i Holbæk hvor turen officielt slutter.

Indgangen til Egholm Museum koster kr. 140,00 pr. person, og er du pensionist koster det kun kr. 120,00 pr. person. Er vi mere end 15 personer kan vi komme ind på en gruppebillet og dermed spare yderligere. Beløber for entréen betaler man hver især selv når vi ankommer til museet – så husk pungen.

Tilmelding skal være senest søndag den 7. april 2024.

Tilmelding skal ske til Peter Jørgensen på formand@tr-club.dk

Karin og Peter Jørgensen