En aften hos Jens Juul Jeppesen og se hans klassiske biler

En aften hos Jens Juul Jeppsen og se hans klassiske biler.

Tid: en hverdagsaften i marts – april måned, kl. 19.00 – 21.00.

Mødestedsted: Odinsvej 26, 4100 Ringsted.

Jens Juul Jeppesen har lovet at vise sin meget flotte garage frem for TR-Club.dk, hvor der står rigtig mange og meget fine klassiske biler, heraf flere under opbygning. Der står også flere klassiske racere som kører klassisk race flere steder på racerbanerne rundt i Europa. Vi skal besøge en adresse hvor der altid er fuld af aktiviteter med og omkring klassiske biler og måske især klassiske racerbiler. Vi skal møde Charlotte Engel og Jens Juel Jeppesen, som begge har kørt klassisk race i mange år, og med rigtig flotte resultater, både med og mod vores Prins Joakim, Tom Kristensen, Jan Magnussen og mange flere af de store navne, når der har været kørt Copenhagen Classic Race og Classic Race Århus, samt på mange andre klassiske racerbaner.

Ud over race, vil vi også kunne se en imponerende samling af klassiske biler af mange forskellige fabrikater, som alle har deres helt egen historie.

Der vil på aftenen være en sodavand, en kop kaffe og en småkage, samt lidt chips, til de fremmødte.

Tilmelding til Peter Jørgensen på mail pj@jorgensen-sonner.dk eller på 4021 7113.

 

Da Jens Juul Jeppesen er ved at indrette sin nyindkøbte garage/hal til sine mange biler, kan vi desværre ikke på nuværende tidspunkt oplyse en præcis dato for hvornår arrangementet skal foregå, da det afhænger at færdiggørelsen af ombygningen. Jens Juul Jeppesen mener der går et par måneder, hvilket vil sige i marts-april måned, så hold øje med hjemmeside, og selvfølgelig vil du også blive informeret via fællesmail som du plejer.

Mange TR Hilsner

Karin og Peter Jørgensen