Svensk Sportsvognsmøde

Svensk Sportsvognsmøde

Tid: lørdag den 1. juli 2023.

Traditionen tro drager TR-Club.dk igen ind over Øresund for at deltage i et orienteringsløb/Rally, som vanen tro slutter på Ring Knutstorp, hvor vi alle kan se race med klassiske biler. Vores svenske Triumph TR søsterklub, vil hele weekenden have en stand hvor de viser deres TR biler frem.

Som de tidligere år skal man selv tilmelde sig direkte på  www.sportvagnsmeeting.se hvor du skal gå ind under punktet tilmelding til Rally.

Som det fremgår på arrangørernes hjemmeside, så skal vi starte hos med morgenmad og kaffe hos BMW forhandleren Förende Bil Lund, Traktorvägen 7, Lund.

Vi mødes ved Havnehytten Kastrup Digevej 1, 2770 Kastrup den 1. juli 2023 kl. 8.00, hvor vi indleder med dækspark. Kl. 8.30 starter vi op og følges over broen til Sverige (husk brobizz) i retning mod Lund. Der er ca. 53 km at køre og det tager en lille time at nå frem til mødestedet.

Prisen for at deltage i år er SEK 500,-  (ca. DKR. 350,00) som dækker 1 bil med 2 personer til morgenmad, og indgang på Ring Knutstorp, samt underholdningen med prøver undervejs. Man medbringer selv stole, tæpper, madpakke til resten af dagen, herunder drikkevarer efter eget ønske og behov.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og tilmeld dig allerede nu, da der plejer at være rift om pladserne på dagen.

Som noget nyt i år, så skal alle biler som deltager være fra år 1970 eller før.

Til medlemmer som ikke tidligere har deltaget, kan det varmt anbefales at tilmelde sig, da det en meget let form for orienteringsløb, hvor der deltager ca. 150 sportsvogne af alle typer og årgange, og hvor man som nybegynder eller øvet, fælles har en fornøjelig dag, hvor alle kører deres eget løb og i eget tempo. Det Danske hold plejer altid at følges rundt på ruten, så man hjælper hinanden, så vi alle får en hyggelig dag med vores TR og hinanden.

Tilmelding for samlet kørsel skal ske til Peter Jørgensen  pj@jorgensen-sonner.dk .

Der skal indbetales kr. 350,00 pr. deltagende bil med 2 personer (kommer du alene er prisen den samme). Beløbet indbetales til Danske Bank registrerings nr.: 4001 konto nr. 2970004273.

TR-Club.dk betaler samlet til arrangørerne, så vi sparer gebyr over landegrænser.

Sidste frist for tilmelding og indbetaling til TR-Club.dk er 18. juni 2023. Ved tilmelding skal du oplyse navn på driver og co driver.

Vigtigt: din tilmelding og indbetaling til TR-Club.dk er ikke nok, du skal også tilmelde dig til arrangørerne på deres hjemmeside.

Peter Jørgensen

Formand