Fællestur med Englændernetværket

Fællestur med englændernetværket.

I forbindelse med vores samarbejde med englændernetværket, som består af engelskproducerede biler, blev det på sidste møde aftalt, at man skulle lave en fællestur på Sjælland, og at det var TR-Club.dk som skulle være arrangør af denne tur.

Dato og tidspunkt: søndag den 30. april 2023, kl. 10.00
Mødested: vi mødes foran Sankt Bendts Kirke i Ringsted.

Vi mødes foran Sankt Bendts Kirke (på parkeringspladsen), hvor de obligatoriske dækspark udøves og hvor der udleveres kørebøger for dagens tur. Herefter starter vi alle op, og samlet kører vi ud på en rute som bringer os ud på de små veje, ved om omkring Ringsted, Roskilde og Holbæk. Dagens rute vil være på ca. 80-100 km, med indlagte stop undervejs. Vi slutter af et sted, hvor vi kan købe en is eller andet inden vi tager afsked med hinanden.

Arrangementer er lavet som en madpakketur, ment på den måde, at man selv medbringer sin egen mad og drikke, kaffe, the, stole og bord, tæpper mm til hele dagen.

Tilmelding til Peter Jørgensen formand@tr-club.dk  senest den 16. april 2023.

Vi håber at rigtig mange af medlemmerne fra de forskellige klubber vil møde op, så vi kan få en rigtig hyggelig dag med vores skønne biler og i hinandens selskab.

Peter Jørgensen

TR-Club.dk

formand