Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4604
  Peter Jørgensen
  Keymaster

  Vi har i TR-club.dk modtaget følgende invitation fra MG klubben, og vi håber at flere TR biler vil finde frem og deltage i nedennævnte:

  Hej englændervenner.
  Som tidligere aftalt er I og jeres medlemmer meget velkomne til at deltage i MG klubbens orienteringsløb eller picnictur den 18. september.

  Et spændende tilbud fra MG klubben: Orienteringsløb eller picnictur den 18. september
  Mødested: Havnevej 20, 4230 Skælskør, det er ved byens Havnekontor. Vi har igen lånt ”Sejlerstuen” så hvis vejret driller, kan vi gå i tørvejr og nyde vores medbragte kaffe og mad.
  Vi mødes kl. 9,30 hvor der er orientering til turen, og første bil sendes af sted kl. 10,00. Har du ikke prøvet orienteringsløb før, får du instruktion. Det er ikke særlig svært. Løbets gennemsnitshastighed er 30 km timen, så der er tid til at køre forkert, se ekstra på køreordre mv. Alle afstande opgives både i km og miles.
  Det er tilladt at bruge elektronisk triptæller, eksempelvis i din elektroniske navigator. Medbring skriveunderlag, blyant, og et ur.
  Hvis du ikke er medlem af MG klubben, kan du vinde præmier, men ikke point til klubbens interne mesterskab.
  Tilmelding er nødvendig og sidste tilmelding er den 13. september på mailadresse: henning@petersen.mail.dk Husk at oplys om du vil deltage i orienteringsløbet eller i picnicturen, dette for at få trykt kørebog og andet materiale.
  Med venlig hilsen
  Trine og Henning

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.