Svensk Sportsvognsmøde

 

Svensk Sportsvognsmøde

Tid: lørdag den 7. juli 2018, kl. 8.00.

Mødested: Ved Havnehytten, Digevej 1, Kastrup (den sidste afkørsel fra motorvejen inden Øresundsbroen).

Mødetidspunkt: Vi mødes ved Havnehytten kl. 8.00, hvor vi lige sparker dæk, inden vi samlet kører til det svenske mødested, som er Djurhagegatan 15, Malmø, hvor vi skal være kl. 9.00. Køretid ca. 30-40 minutter. Husk brobissen.

Som de tidligere år er TR-Club.dk igen inviteret af den svenske TR klub, til at deltage i et orienteringsløb, som vanen tro slutter på Ring Knutstorp, hvor vi alle kan se race med klassiske biler.

Som de tidligere år skal man selv tilmelde sig direkte www.sportvagnsmeeting.se hvor du skal gå ind under punktet tilmelding til Rally.

Betaling i danske kroner er kr. 360,- pr. bil, og de Danske deltagere, indbetaler til TR-Club.dk, som så overfører det samlede beløb til arrangørerne, så deltagerne sparer gebyr på at betale over landegrænsen. Betaling skal derfor indbetales på TR-Club.dk giro konto nr. +01 < 5342791, i forbindelse med din tilmelding.

Til medlemmer som ikke tidligere har deltaget kan det varmt anbefales, at tilmelde sig, da det en meget let form for orienteringsløb, hvor der deltager ca. 150 sportsvogne af alle typer og årgange, og hvor man som nybegynder eller øvet, fælles har en fornøjelig dag, hvor alle kører deres eget løb og i eget tempo. Det Danske hold plejer altid at følges rundt på ruten, så man hjælper hinanden, og så vi alle får en hyggelig dag med vores TR og hinanden.

Tilmelding for samlet kørsel skal ske til Peter Jørgensen  pj@jorgensen-sonner.dk eller på mobil 4021 7113, senest den 24. juni 2018.

Peter Jørgensen

Svensk sportsvognsmøde 2018

 

Aktivitets kalender
februar 2019
De næste 5 events: