Svensk Sportsvognsmøde

Svensk Sportsvognsmøde

Tid: lørdag den 6. juli 2019.

Mødested: Ved Havnehytten, Digevej 1, 2770 Kastrup (den sidste afkørsel fra motorvejen inden Øresundsbroen).

Mødetidspunkt: Vi mødes ved Havnehytten kl. 8.00, hvor vi lige sparker dæk, inden vi samlet kører til det svenske mødested, som er hos bilforhandleren Förende Bil Djurhagegatan 15, Malmø, hvor vi skal være kl. 9.00, og hvor der er morgenmad, kaffe mm. til alle. Køretiden fra Havnehytten er ca. 30-40 minutter. Husk brobissen.

Traditionen tro er TR-Club.dk igen i 2019 inviteret af den svenske TR klub, til at deltage i et orienteringsløb, som vanen tro slutter på Ring Knutstorp, hvor vi alle kan se race med klassiske biler.

Som de tidligere år skal man selv tilmelde sig direkte www.sportvagnsmeeting.se hvor du skal gå ind under punktet tilmelding til Rally.

Prisen for at deltage (pr. bil med 2 personer) er SEK 450,- som omregnet ud fra ca. kurs 72 vil være DKK. 325,- som dækker morgenmad, rutebog, indgang til Ring Knudtorp mm.

Betaling sker på den måde at de Danske deltagere, indbetaler DKK 325,-  til TR-Club.dk, som så overfører det samlede beløb til arrangørerne, så deltagerne sparer gebyr på at betale over landegrænsen. Betaling skal derfor indbetales på TR-Club.dk giro konto nr. +01 < 5342791, i forbindelse med din tilmelding.

Husk at medbringe madpakker, varme som kolde drikke som vi indtager ude på ruten. Husk også tæpper eller klapstole til eget brug.

Til medlemmer som ikke tidligere har deltaget, kan det varmt anbefales, at man tilmelder sig, da det en meget let form for orienteringsløb, hvor der deltager ca. 150 sportsvogne af alle typer og årgange, og hvor man som nybegynder eller øvet, fælles har en fornøjelig dag, hvor alle kører deres eget løb og i eget tempo. Det Danske hold plejer altid at følges rundt på ruten, så man hjælper hinanden, og så vi alle får en hyggelig dag med vores TR biler og med hinanden.

Tilmelding for samlet kørsel skal ske til Peter Jørgensen  pj@jorgensen-sonner.dk eller på mobil 4021 7113.

Sidste frist for din tilmelding og betaling hhv. til Peter Jørgensen og direkte til svenskerne, er den 24. juni 2019.

Peter Jørgensen

Aktivitets kalender
oktober 2019
De næste 5 events: