NYT OM Store Køredag i Ringsted med morgenkaffe og dækspark.

Store Køredag i Ringsted ”Coronaturen 2021” med morgenkaffe og dækspark i det fri.

Tid: lørdag den 5. juni 2020, kl. 9.00-17.00, på Grundlovsdagen.

Mødestedsted: Hos Karin og Peter Jørgensen, Hovmarksvej 17, 4100 Ringsted.

Desværre må vi erkende, at der endnu ikke er helt styr på vacciner, Corona og hvad dertil hører. Heldigvis er der åbnet op, så vi har mulighed for at mødes udendørs i TR-Regi, så dette års ”Store Køredag” kan og må vi gerne gennemføre for myndighederne, blot vi tager forskellige hensyn til myndighedernes krav og især til os selv og dem vi er sammen med.

Karin og jeg har derfor besluttet, at vi afholder store køredag i 2021 på samme dato og samme mødested samt samme tidspunkt som de andre år.

Som skrevet så mødes vi på Hovmarksvej 17, Ringsted, hvor arrangementet og samlingen af os vil foregå udendørs (vi kommer ikke ind i garagen), hvor der vil være stående kaffe, juice og en rullepølse- eller ostemad. Kaffen går vi rundt og skænker, juicen er i brikker og rundstykkerne vil være pakket i poser til hver bil. Vi sætter borde op, som aflæggerborde, men ellers foregår det stående. Desværre bliver der ingen sang i år, da man ikke må synge, kun nynne.

Når vi har indtaget kaffen og rundstykkerne, starter vi alle op, og begiver os ud på en rute rundt på Midtsjælland. Rutevejledning udleveres inden afgang, og turen bliver på ca. 80-100km. Undervejs holder vi ind og indtager vores medbragte mad, drikke og kaffe. Husk også at medbringe tæpper eller borde og stole til eget brug. Når vi er fremme hvor dagens tur er slut, parkerer vi og nyder måske lidt mere af vores medbragte mad og drikke, inden vi alle skilles og kører hjem.

Følgende som vi vil bede dig tage alvorligt:

  • Vi forventer at alle som kommer enten er færdigvaccinerede, eller har fået foretaget en Coronatest inden for de sidste 72 timer, og at denne er negativ.
  • På Hovmarksvej vil der være håndsprit til fri afbenyttelse.
  • Håndsprit til turen medbringer den enkelte selv.
  • Husk at vi ikke må kramme, selv om det er fristende efter ikke at have set hinanden i så lang tid.
  • Husk at vi alle holder afstand til hinanden.
  • Medbring mundbind i fald dette skulle blive nødvendigt, hvis man skal ind nogen steder.

Som de andre år er det gratis at deltage, og det eneste man selv skal betale, er det man selv medbringer på turen.

Vi håber at rigtig mange vil komme og deltage på turen, da vi er mange som hungrer efter at være sammen, og køre i vores skønne TR biler.

Tilmelding til Peter Jørgensen pj@jorgensen-sonner.dk eller på 4021 7113, senest 29. maj 2021.

Karin og Peter Jørgensen

 

 

Aktivitets kalender
maj 2021
De næste 5 events: