Sensommertur Sjælland

Sensommertur på Sjælland:

Dato og tid: Søndag den 23. september 2018, kl. 10.00 – 16.00.

Mødested: Vi mødes på havnen i Roskilde, ved vikingemuseet, kl. 10.00.

Turen er på ca. 90 km.

Efter de obligatoriske dækspark og måske en kop kaffe, starter vi alle op, og sætter kursen mod Holbæk via Munkholmbroen. Inden vi når Holbæk drejer vi af mod Hellested og Kvanløse.

Efter at have kørt ca. 50 km, stopper vi op ved Brorfelde observatoriet, hvor vi spiser vores medbragte mad og drikke. Husk tæpper, klapstole mm, til eget brug.

Efter at alle maver er godt fyldt op, starter vi igen vores TR biler, og sætter kursen mod vest mod Undløse og videre rundt på de små veje.

Omkring kl. 14.30 ankommer vi til Peberdalsgaard www.peberdalsgaard.dk som ligger på Gyrstingevej 88 ved Ringsted, og som er en bisonfarm, hvor Inge-Lise og Gert Schnack Sørensen vil tage imod os, og fortælle om deres bisonfarm, hvor de har mere end 100 bisoner gåede. Der er mulighed for at vi kan komme ud i folden siddende på en vogn efter en traktor, og på den måde komme tæt på de store dyr. Turen kosten kr. 60,- pr. person, og minimum kr. 600,- (10 personer). Derudover er det muligt at købe en sandwich, kaffe, og en vand. Der kan også købes bisonkød som man kan tage med sig hjem og stege sig en lækker bisonbøf.

Når vi er færdige med at se og høre om bisoner på Peberdalsgaard, er sensommerturen slut, og vi kører hjem.

Tilmelding skal ske til Peter Jørgensen pj@jorgensen-sonner.dk eller på mobil 40217113.

Tilmelding skal ske senest den 16. september 2018.

Karin og Peter Jørgensen

SANYO DIGITAL CAMERA

NL2, Sensommertur, 23.09.18

 

Aktivitets kalender
januar 2019
De næste 5 events: