Så blev der alligevel Classic Race i Jylland.

Så blev der alligevel Classic Race i Jylland.

Vi har modtaget nedenstående invitation som vi har takket ja til.
Mit navn er Mads og jeg skriver fra FDM Jyllandsringen. D. 21-22. maj afholder vi Danish Master Racing Festival, som er en weekend, hvor der vil blive kørt godt gammeldags racerløb, med en lang række klassiske biler. Der vil i weekenden også være klassiske og moderne motorcykler.

I den anledning vil vi gerne invitere jeres bilklub en tur på FDM Jyllandsringen.
Derfor vil vi gerne give jer noget rabat på billetten, hvor I kan få en billet til 100,- kr. pr. dag pr. person, dette er en rabat på 50,- kr. pr. dag.
Yderligere vil vi indenfor hegnet afsætte et område, hvor I kan få lov at parkere jeres biler og i den forbindelse vil der være et carpark område med forskellige bilklubber.
I vil samtidige få lov til at skilte med jeres bilklub, hvem i er og hvor i kommer fra osv.

Vi håber dette kan have interesse, så vi kan få endnu flere flotte biler på pladsen, og samtidig få en super dejlig weekend til Danish Master.
Men lad mig endelig høre, hvad i tænker og om dette kan have interesse?
Det er ikke fordi i skal komme både d. 21. og 22. men der er mere lagt op til i selv kan vælge om i vil være her den ene eller anden dag, eller begge.

-God dag til dig 😊
Venlig hilsen

Mads Holst Fruerlund
Marketing- og Eventkoordinator

Se eventet her: Danish Masters Racing Festival 2022 | Jyllandsringen (fdmjyllandsringen.dk)

Tilmeld dig og din TR til undertegnede senest den 17. maj 2022 så jeg har en oversigt over hvem jeg skal hygge mig med 😊

Med TR hilsen
Peder Andersen
4015 4493
kasserer@tr-club.dk