Mortens Juleand med brun sovs og Gløgg

Mortens Juleand med brun sovs og Gløgg.

Tid: søndag den 13. november 2022, kl. 13.00.

Sted: Garnisonen 36, 4100 Ringsted

Som snart traditionen tro, så har vi igen i år valgt at sammenlægge Mortens And og Julens And, ved at afholde Mortens Juleand med brun sovs og gløgg.

Som mange gange tidligere afholdes det igen i år i festlokalerne på den gamle kaserne i Ringsted, nærmere betegnet Garnisonen 36, 4100 Ringsted. Anden leveret fra den lokale leverandør hvor der er rigelig med brun sovs, surt og sødt, brune som hvide kartofler, rødkål mm. Desserten er traditionen tro igen en skøn risalamande med tilhørende varm kirsebærsovs.

Efter maden, og når alle har strakt sine ben, vil der blive serveret varm gløgg og æbleskiver og måske en kop kaffe og en småkage.

Skulle nogen være interesseret i at fortælle os andre om en god TR oplevelse, et træf eller andet vil dette være velkomment, blot undertegnede får besked om dette i god tid, evt. ved tilmeldingen.

Prisen for at deltage, er kr. 250,- pr. person, og beløbet dækker maden, gløgg og æbleskiver, leje af lokale inkl. service mm. Klubben vil være vært for et glas vand/øl/vin.

Til den heldige finder at mandlen, vil der naturligvis også i år være en mandelgave.

Tilmelding senest den 1. november 2022 til undertegnede på pj@jorgensen-sonner.dk

Betaling skal indbetales til Danske Bank reg. nr.: 4001 konto nr. 2970004273.

 Mange TR hilsner

Karin og Peter Jørgensen