Mortens Juleand med brun sovs og Gløgg.

Mortens Juleand med brun sovs og Gløgg.

Tid: søndag den 12. november 2023, kl. 13.00.

Sted: Garnisonen 36, 4100 Ringsted

Som traditionen tro, så har vi igen i år valgt at sammenlægge Mortens And og Julens And, ved at afholde Mortens Juleand med brun sovs og gløgg.

Som sidste år har vi igen valgt at afholde Mortens Juleand i festlokalerne på den gamle kaserne i Ringsted, nærmere betegnet Garnisonen 36, 4100 Ringsted. Anden leveret fra den lokale leverandør hvor der er rigelig med brun sovs, surt og sødt, brune som hvide kartofler, rødkål mm. Desserten er traditionen tro igen en skøn risalamande med tilhørende varm kirsebærsovs.

Efter maden, og mens snakken går, vil der blive serveret varm gløgg og æbleskiver, samt en kop varm kaffe/the med en småkage.

Skulle nogen være interesseret i at fortælle os andre om en god TR oplevelse, et træf eller andet vil dette være velkomment, blot undertegnede får besked om dette i god tid, evt. ved tilmeldingen.

Prisen for at deltage, er kr. 250,- pr. person, og beløbet dækker maden, gløgg og æbleskiver, leje af lokale inkl. service mm. Klubben vil være vært for et glas vand/øl/vin.

Til den heldige finder at mandlen, vil der naturligvis som de tidligere år være en mandelgave.

Tilmelding senest den 29. oktober 2023 undertegnede på pj@jorgensen-sonner.dk

Betaling skal indbetales til Danske Bank reg. nr.: 4001 konto nr. 2970004273.

 

Mange TR hilsner

Karin og Peter Jørgensen