Forårsklargøring hos VW i Køge

Forårsklargøring hos VW i Køge

Mødested: VW Køge, Tangmosevej 110, Køge

Tid: Lørdag den 21. april, kl. 11:00 – 16:00

Denne dag må medlemmerne meget gerne medbringe deres TR biler, og vi vil gøre det til en hyggelig dag. Vi skal tale om de forskellige ting man kan gøre i forbindelse med forårsklargøring  af en Triumph TR. Det være sig service, bremser, smøring, olie, det elektriske etc. Har du et forslag og noget vi skal kigge på vedrørende din TR så lad os det vide, så de rette personer kan være klar til at hjælpe på dagen. Det er vores medlem Jørgen Bomberg, som igen meget velvilligt har sørget for de rette omgivelser, hvor Volkswagen Køge er vært på værkstedet, med en kop kaffe og kildevand. Klubben sørger for sodavand , småkage og lidt chips.

Vores medlem Anders Dahl, vil ligeledes på dagen være til stede, og til fordelagtige priser sælge smøreolier samt medbringe et bredt sortiment af reservedele til vores TR biler. Er der noget du mangler, kontakt da Anders på 2683 5777 eller ad@dahlstapet.dk så han har mulighed for at medbringe netop denne reservedel til dig.

De TR ejere – der har manualer og evt. specialværktøj til TR – m Ove Pedersen og Per Haagensen vil være til rådighed med prakt vi ligeledes kan udveksle erfaringer og hjælpe hinanden.

Medbring evt. madpakke.

Tilmelding senest den 14. april 2018 til Peter Jørgensen på/ mobil 4021 7113 eller Per Haagensen haagensenp@gmail.

Oplys gerne hvilken TR type du kommer i, og hvad du skal have lavet på din TR.

Camera

Aktivitets kalender
december 2018
De næste 5 events: