Forårsklargøring af vores TR biler.

Forårsklargøring af vores TR-biler lørdag den 30. marts 2019 kl. 11-16.

Vores medlem Jørgen Bomberg har igen meget velvilligt sørget for de rette omgivelser, hvor SMC-Biler, Taastrupgårdsvej 28, 2630 Taastrup er vært på værkstedet med en kop kaffe og kildevand. Klubben sørger for sodavand, småkager og lidt chips.

Vores medlem Anders Dahl vil ligeledes på dagen være til stede med smøreolier samt et bredt sortiment af reservedele til vores TR-biler. Er der noget, du mangler, kontakt da Anders på 2683 5777 / ad@dahlstapet.dk, så han har mulighed for at medbringe netop denne reservedel til dig.

Opfølgning på Dolly og lysets hastighed – kommer lyset fra forlygterne ud af baglygterne, hvis man kører hurtigt nok?

De TR-ejere – der har manualer og evt. specialværktøj til TR – må gerne medbringe disse.

Per Haagensen vil være til rådighed med praktisk hjælp på dagen, hvor vi ligeledes kan udveksle erfaringer og hjælpe hinanden. Medbring evt. madpakke.

Da værksstedspladsen er mere begrænset end tidligere år, vi har 4 lifte og ikke yderligere gulvplads, har vi behov for, at du oplyser hvilken TR-type du kommer i, og hvad du skal have lavet på din TR. 

Tilmelding: Senest den 16. marts 2019 til Peter Jørgensen på pj@jorgensen-sonner.dk / mobil 4021 7113 eller Per Haagensen haagensenp@gmail.com / mobil 2799 6803.

Aktivitets kalender
januar 2020
De næste 5 events: