Classic Race Århus

Classic Car Park Mindeparken, her ankommer   vi i vore Triumph TR senest kl. 07:30, kørerne har gratis adgang, passagerer skal betale entrè.

Classic Car Park Mindeparken er i kernen af hele Classic Race Aarhus-arrangementet: Området ligger på banens inderkreds og der er derfor begrænset tidspunkt for ind- og udkørsel. Indkørsel er kun mellem 7 og 8 om morgenen og udkørsel er muligt efter sidste løb. Til gengæld er det en unik parkeringsmulighed lige ved Classic Race’ egen Margueritrute, hvor der kører gratis shuttle gennem Goodlook Street, så man nemt og bekvemt kan komme til den anden ende af Mindeparken.

Gør det lidt festligere, se bagerst i garderoben, tag noget tidstypisk tøj på, der passer til din din TR.

Tilmelding senest den 10. februar 2018

til Peter Jørgensen: pj@jorgensen-sonner.dk / tlf. 4021 7113 eller Per Haagensen haagensenp@gmail.com / tlf. 2799 6803

Nednstående tekst er hentet fra Århus Stiftstidende

Feltet på Triumph Competition & British HTGT byder på en lang række britiske racerbiler, som vi ellers aldrig ser i Danmark, og derfor var det oplagt for os at indgå en aftale om et løb i Aarhus.

Racerbilerne i Triumph Competition & British HTGT skal selvfølgelig være britiske og må senest være bygget i 1981.

De legendariske Triumph-modeller fylder naturligvis meget og dækker hele spektret fra halvtredsernes åbne TR3-model til den kileformede TR7-model, der markerede afslutningen af mærkets sportsvognsproduktion i 1981.

Classic Race Århus

 

 

Aktivitets kalender
december 2018
De næste 5 events: