Classic Race Aarhus 2019

CLASSIC RACE AARHUS 2019

Invitation til TR træf ved Classic Race Aarhus 17., 18. og 19. maj i Mindeparken. Invitationen gælder også TR ejere der ikke er i klub og de der ikke er på Facebook. Så spred rygtet ?

Racerbilerne i Triumph Competition & British HTGT håber vi kommer på banen igen i 2019.

Der er lagt billet ind på et område(samme område som sidste år under det store egetræ lige ved siden af Triumphbaren :-)).

Der  skal sendes en samlet beskrivelse af, hvad vi stiller op med – hvem der deltager, vores biler, og andre Triumph effekter som kunne være interessante for det store publikum.

Vilkårene er:

Man parkerer sin bil i Mindeparken fra morgenstunden på en eller flere af de tre dage.

Bilen skal ind på området tidligt om morgenen inden 7.30 og kan først køre ud igen, når aktiviteter på banen er slut efter 18.00. Bilerne kan godt overnatte i parken. Parken er lukket aften og nat og der er vagter.

Der er gratis adgang til Classic Race Aarhus på dagen, for føreren af bilen. Passager skal købe billet. Billetpriser: partout 3 dage 650.-, endags fredag 195.-, lørdag/søndag 310.-

Overnatning, det anbefales at reservere hotel / camping tidligst mulig.

Kontakt  Morten Daus-Petersen for deltagelse, skriv eller ring – bilmodel, årgang, dag/dage for deltagelse, senest den 20. marts 2019.

Spørgsmål eller input er velkomne

Mange hilsner

Morten Daus-Petersen

mail:mdp@hr3d.dk.

Telefon: 23 38 66 02

 

 

Aktivitets kalender
august 2019
De næste 5 events: